29 september 2023
kunstgras

Niet te onderscheiden van echt gras

Hebben we het over kunstgras dan hebben we het niet over plastic gras waarvan je duidelijk ziet dat het niet echt is, vandaag de dag is het gras niet meer te onderscheiden van echt gras. De kleuren en ook de structuur is sprekend, voordeel is alleen dat je niet hoeft te maaien en ook het onderhoud is minimaal. Financieel is het ook aantrekkelijk, want je hoeft geen geld meer uit te geven aan onderhoud. Ook na een fikse regenbui is je gazon nog als nieuw. 

kunstgras

Voor verschillende plaatsen

Gelukkig kun je gras op verschillende plaatsen leggen, niet alleen in de tuin maar tal van andere plaatsen. Op balkon of dakterras, maar ook de speelplaats waar de kinderen elke dag lekker spelen. Weer of geen weer, op kunstgras kun je altijd spelen zonder dat het kapot gaat. Geen vieze kleren meer, geen gaten in het gras en het is een comfortabele ondergrond om op te ravotten met vriendjes of vriendinnetjes. Kortom alleen maar voordelen tegenover echt gras, en het blijft zeer lang mooi.

Lange spriet of net gemaaid

Natuurlijk kies je zelf voor een mooie soort kunstgras, hierbij heb je keuze uit verschillende lengtes. Over het algemeen zijn de lange sprieten, realistischer om te zien dan de korte varianten. Ook de kleur is van belang, ga je voor een mooie frisse kleur groen, of voor de kleur van gras die al wat langer wordt gebruikt. Zelfs het leggen van gras hoef je niet te doen als je daar geen handigheid in hebt, topkunstgras.be legt voor een voordelige prijs jouw gazon of grasveld professioneel.